HE SUSHI & SNACKBAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 367 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij He Sushi & Snackbar. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2024 om 19:22 Smaakte heel erg goed Vriendelijk aan de deur En nog snel bezorgd ook
23 jan 2024 om 22:20 Zat een koude uit de koelkast rol bij waar een gefrituurde garnaal in zit. Deze moet warm zijn en niet van gister. De smaak van de rest was ook niet super. Meer als de helft weg gegooid
15 dec 2023 om 10:40 Altijd heel lekker en goede service!
14 dec 2023 om 19:30 Eten was goed en lekker maar zat ook eten bij dat ik niet besteld had
7 dec 2023 om 22:56 Ze belden super netjes dat ze iets later waren. Heel fijn! Tevens super gegeten!
7 dec 2023 om 18:08 Lekker vers sushi.
4 dec 2023 om 17:31 Het eten was zo slecht dat ik wat wormen in de sushi vond
28 nov 2023 om 8:36 Sushi besteld maar was niet zo lekker. Taai, hard. En t leek wel oude sushi. Aparte smaak ook.. ik bestel er niet meer..
11 nov 2023 om 17:52 Heel lekker tentje, zowel voor sushi als snacks. Ook de bubble tea. Uiterst vriendelijk en gastvrij personeel, wij zijn inmiddels vaste klant!
11 nov 2023 om 11:48 Heerlijk eten, super vriendelijk en ook nog eens snel!! Zeker een aanrader!
1 nov 2023 om 14:34 Bezorging was snel, maar je betaald 16 euro voor 8 stuks koelkast sushi van de vorige dag. Warme gerechten waren wel prima. De thee was niet, niet lekker. Weggegooid.
29 okt 2023 om 20:18 Duurde erg lang wel een blikje cola gekregen ter compensatie