HE SUSHI & SNACKBAR

HE SUSHI & SNACKBAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij He Sushi & Snackbar. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 22:22 Snelle bezorging, heerlijk eten. Alles was vers en nog warm bij aankomst. Zeker een aanrader!
21 mei 2022 om 8:44 Ik had rond kwart over 6 besteld en het eten kwam net na half 9. Het suurde dus 130 a 140 minuten.. Ik kreeg er een bubble tea en excuses bij omdat het zo lang geduurd had. Ook belde ze rond 8uur om te vertellen dat ze er aan kwamen.
11 mei 2022 om 9:23 Snelle levering dan verwacht en heerlijke sushi. Echt een aanrader!
7 mei 2022 om 22:25 Ik had om 17:00 mijn bestelling doorgeven met als bezorgtijd 19:00. Om 19:10 stond de bezorger aan de deur! De sushi was verbazend lekker. De Futo sushi waren wel echt TE groot. Of hoort dat zo? In ieder geval heel tevreden over deze ervaring.
24 apr 2022 om 10:06 Het eten was super vers en enorm lekker! Werd goed geholpen toen ik het eten kwam ophalen en kreeg zelfs een korting bon mee voor de volgende keer! ga zeker nog eens bestellen hier.
18 apr 2022 om 21:28 90 minuten was max wat je kan kiezen voor de bezorging… maar het was 2u Ik zou het restaurant aanraden een max. aantal bestellingen aan te nemen, want dit is niet te doen…
18 apr 2022 om 20:02 Goede van smaak, goede hoeveelheid en keurig op tijd geleverd.
14 apr 2022 om 16:21 Top sushi, aardig personeel!
10 apr 2022 om 19:37 Pokebowl met tonijn besteld. Vergeten ze de tonijn er in te doen. Lijkt me toch wel essentieel in een tonijn pokebowl
9 apr 2022 om 19:19 Geen lekker sushi
3 apr 2022 om 19:17 Snel en erg lekker!